»
Articole » 2017
Reguli si masuri de prevenire a incendiilor la cosurile de fum
Pentru a preveni producerea unor eventuale incendii la cosurile de evacuare a fumului in aceasta perioada cu temperaturi scazute, este important sa cunoasteti principalele reguli si masuri de aparare impotriva acestora.

Tipuri de cosuri de fum si istoria acestora
Cosul de fum are rolul de a conduce fumul si gazele de la sursa de caldura spre exteriorul locuintei si sa conduca aerul necesar arderii in sursa de caldura. 

Totul despre seminee
Semineul reprezinta un element care innobileaza locuinta, contribuie la crearea unei atmosfere calde si familiare si asigura o caldura placuta si un confort sporit.

Sfaturi practice pentru curatarea si intretinerea cosurilor de fum
Cosurile de fum este indicat sa fie curatate periodic deoarece cele defecte sau necuratate la timp pot cauza numeroase probleme precum intoxicatii cu monoxid de carbon sau chiar incendii. 

Iata cum se pot preveni incendiile de la cosurile de fum
Cosurile de fum sunt nelipsite de pe fiecare constructie, fie ea casa, vila, bloc sau alte cladiri de birouri existente. Este foarte important ca acestea sa functioneze corect, astfel asigurand un radament ridicat al surselor de caldura.


1 2 

Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.