»
Articole » 2017 » mai
Moldexpo - Chisinau 30 martie 2017
Produsele KaminHorn - Hornuri profesionale au ajuns la primul targ in Republica Moldova! Multumim partenerilor nostri de la MULTIFOC, pentru experienta placuta avuta impreuna la Moldexpo - Chisinau!
Multumim si celor care au vizitat standul nostru din cadrul expozitiei- a fost un prilej bun pentru noi de a va prezenta produsele KaminHorn de care suntem mandri sa le putem livra acum si peste hotare.
Detalii despre produsele noastre aici: www.kaminhorn.ro

Am lansat noul site!
Am lansat noul site KaminHorn, pentrua veni in ajutorul vostru, clientii nostri.

De acum, toate informatiile necesare le gasiti pe acest site, impreuna cu materialele adiacente (ex. Instructiuni de montaj etc)

Va dorim navigare placuta!


1 

Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.