»
Articole » 2018 » decembrie
Nunta in varful CELUI MAI INALT COS DE FUM din Romania
Flaviu Cernescu, și-a unit destinul cu iubita lui, Ena, la 351 de metri altitudine. Cei doi au urcat pe cel mai inalt cos de fum din Romania, in Baia Mare, au imbracat, el smokingul, ea, rochia alba de mireasa și au spus ”Da”, in fata cerului.

Cum sa reduci cheltuielile pentru incalzire - Sfaturi practice
Sezonul de iarna este insotit de cheltuieli suplimentare. Si asta pentru ca se adauga incalzirea la plata utilitatilor. Alegerea unei centrale economice nu este deajuns (combustibil solid, gazos etc), ci optimizarea intregului ansamblu de incalzire joaca unul din cele mai importante roluri.

KaminHorn sustine Bucuria Craciunului!
Pentru a te bucura din plin de Bucuria Sarbatorilor de Iarna, KaminHorn iti ofera un BRAD NATURAL CADOU pentru fiecare cos de fum cumparat in luna Decembrie!


1 

Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.