»
Articole » 2018 » noiembrie
Cos de fum inox, zidarie sau ceramica? Tu de care ai alege?
Cosul de fum este unul dintre cele mai importante detalii ale unei case ce nu sunt racordate la un sistem de incalzire centralizat. Majoritatea incendiilor nu sunt provocate de semineu sau soba traditionala, ci de montarea unui cos de fum improvizat sau neconform.


Ce trebuie sa stiu atunci cand vreau sa aleg un cos de fum?
Ai inceput constructia casei tale la care ai visat de mult timp.? Acum probabil ai ajuns in etapa cand trebuie sa construiesti un cos de fum. Ce ar trebui sa stii?

Ce accesorii sunt necesare pentru un cos fum profesional?
 
Cand spunem “accesorii”, imediat ne fuge mintea la lumea modei. Insa si un cos fum are nevoie de accesorii. Nu e suficient sa cumperi cosul sau semineul si sa speri ca totul este rezolvat. Este adevarat ca sunt firme profesioniste care pot sa se ocupe de toate aceste detalii in locul tau, iar cosurile profesionale triplustrat

TOP 8 cele mai RENUMITE COSURI de fum DIN LUME
Un cos de fum renumit, un cos de fum care poate fi amuzant, interesant, ciudat, haios, cel mai inalt, cel mai gros, un cos de fum despre care sa vorbeasca toata lumea. Despre asta este vorba! 


1 

Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.