»
Articole » 2019 » martie
Importanta usii de curatare la cosul de fum
Prezenta usii de curatare este obligatorie si are ca principal scop inspectarea, intretinerea si curatarea cosului de fum, pentru asigurarea unei utilizari fara probleme a acestuia. Se mai poate numi usa de vizitare, verificare sau inspectare a cosului de fum.


Pentru ca ne pasa, ne alaturam initiativei România vrea autostrăzi!
Ca producator autohton, noi KaminHorn - Fabrica de Hornuri profesionale și Accesorii intelegem si simtim lipsa autostrazilor atat de necesare dezvoltarii, livrarilor prompte si a optimzarii costurilor.


1 

Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.