Articole / LA MULTI ANI 2019! La multi ani Kamin Horn!

LA MULTI ANI 2019! La multi ani Kamin Horn!


2018 a fost un an frumos, un an in care am lucrat si ne-am bucurat de fiecare clipa. De echipa Kamin Horn din care si dumneavoastra ati facut parte din primul moment in care ati interactionat cu noi. Mai mult decat atat ati avut incredere in produsele si profesionalismul nostru. Voi ne ajutati sa crestem. Noi ne straduim sa ne facem treaba cat mai bine.

Pe noi ne incurajeaza feed-back-urile dumneavoastra, care au fost intotdeauna pozitive. Suntem bucurosi sa va stim intreaga familie fericita. Pentru ca acolo, in jurul ansamblului cos de fum - semineu se aduna de cele mai multe ori familia la o poveste, la o masa, la momente unice, memorabile. Acele momente care sunt adevaratele amintiri si clipe care raman. E important sa ai o siguranta in casa ta. Iar aceasta este oferita de echipa Kamin Horn. 30 de ani garantie.

La multi ani impreuna!

LA MULTI ANI KAMIN HORN!


Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.