Articole / Pentru ca ne pasa, ne alaturam initiativei România vrea autostrăzi!

Pentru ca ne pasa, ne alaturam initiativei România vrea autostrăzi!


Omul de afaceri Stefan Mandachi a construit un metru de autostrada la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni și a lansat o provocare pentru romanii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amanarii excesive a construirii autostrazii în Moldova.

Ca producator autohton, noi KaminHorn - Fabrica de Hornuri profesionale și Accesorii intelegem si simtim lipsa autostrazilor atat de necesare dezvoltarii, livrarilor prompte si a optimzarii costurilor.

Pentru ca ne pasa, ne alaturam initiativei România vrea autostrăzi!

#șîeu #șînoi #șîtoți vrem autostrazi, asa că astazi 15 Martie, la ora 15:00 echipa KaminHorn vom sista activitatea pentru 15 minute!

Te incurajam si pe tine sa te alaturi sutelor de mii de romani care vor face asta! Vrei siguranta si confort in tara ta? E timpul sa iei atitudine!

Asa cum este cosul de fum profesional pentru casa ta, la fel este si autostrada pentru masina pe care o conduci!

Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.