Categorii Produse / Cos de fum

Cos de Fum 

Cos de fum profesional - Garantie 30 ani

Cos de fum profesional -  oferim clientilor nostri cea mai calitativa solutie la standarde de siguranta europene. Sistemul de cos de fum este conceput la o calitate superioara, la cel mai bun pret de pe piata. Este sistemul ideal pentru evacuarea fumului si gazelor de ardere provenite de la surse de caldura individuale (sobe de teracota, seminee) precum si in cazul centralelor termice, chiar si pentru cazanele de mare putere. Aceste cosuri de fum sunt utilizabile in cazul tuturor tipurilor de combustibil : lichid, solid si gazos.

Horn profesional este ceea ce orice persoana isi doreste pentru locuinta sa, iar noi ne asiguram ca veti achizitiona produse de cea mai buna calitate, la preturi accesibile! Va punem la dispozitie cosuri de fum din material ceramic, inox, caramida, samota, asadar noi avem produsul perfect pentru amenajarea locuintei voastre!


PremierHORN - Sistem cos de fum profesional

Sistemul de cos de fum profesional KaminHorn Premier, este un produs din gama Premium si include toate elementele necesare constructiei unui horn.

EcoHORN - Sistem cos de fum

Sistemul cos de fum profesional KaminHorn EcoHORN este un produs din gama de mijloc, si include toate elementele necesare constructiei unui horn.
1 


Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.