Categorii Produse / Focare Seminee

Focare Seminee

Focare Seminee la cel mai bun raport calitate – pret


Termosemineu A240 - 24kW

Termosemineu cu aspect modern, captusit la interior cu samota pentru a avea o sticla curata tot timpul. Fabricat din otel de grosime mare, este ideal pentru suprafete mari. Se poate racorda la instalatia de incalzire existenta.
Termosemineu OH220 - 22kW

Semineu tip centrala realizat din otel de 4mm, dotat cu serpentina de siguranta si clapeta de tiraj, cu posibilitate de racordare la aerul extern. Avand putere foarte mare de 22kw, este ideal pentru a incalzi suprafete generoase.
Temosemineu Z190 Vertical 19kW

 Termofocar cu deschidere verticala pentru alimentarea cu usurinta a camerei de ardere cu lemne. Racordat la un cos de fum calitativ, poate fi folosit chiar si cu usa ridicata. In plus, poate fi racordat la boiler pentru stocarea apei incalzite.
Termosemineu OH220 - 22kW Modern

Termosemineu de calitate inalta cu aspect modern, fabricat din otel si captusit cu samota. Dispune de sticla grafitata, clapeta pe evacuare si serpentina de cupru pentru siguranta. Se poate racorda in paralel cu alte surse de caldura.
 
Termosemineu A80 8kW

Termosemineu A80 cu usa de fonta de putere mica, conceput pentru incalzirea suprafetelor relativ mici de 80-100 mp. Termosemineul A80 necesita a fi incastrat putand fi racordat la incalzirea apei in calorifere sau a apei menajere.
 
Termosemineu M120 - 12kW

Termosemineu M120, putere de 12kw, cu usa de fonta, pretabil atat pentru realizare de seminee moderne cat si rustice. Beneficiaza de serpentina de siguranta din cupru, maner detasabil si transport gratuit la domiciliu.
Termosemineu M120 Prismatic 12kW

 Semineu tip centrala de inalta calitate, fabricat din otel si dotat cu usa robusta de fonta. Pentru un plus de design, este prevazut cu sticla prismatica. Arde cu admisie de aer din exterior si poate fi racordat la boiler pentru incalzirea si stocarea apei sanitare.
 
Termosemineu M120 Sticla Stanga / Dreapta Fara Stalp

 Model deosebit de termosemineu tip centrala, prin sticla continua pe colt. Beneficiaza de o tehnologie avansata de fabricare din otel de grosime mare, extrem de rezistent. Este ideal pentru a incalzi apa menajera din calorifere, in regim propriu sau in paralel cu alte surse de caldura.
 
Termosemineu Z190 Sticla Stanga / Dreapta Fara Stalp

 Semineu tip centrala cu sticla pe colt, prevazut cu serpentina de siguranta. Pentru o functionalitate mai buna, poate fi racordat la aerul din exterior. Functioneaza si in paralel cu alte sisteme de incalzire: centrale pe gaz, centrale pe lemne, panouri solare etc.
 
Semineu M80 - 8kW

M80 este o gama de focare cu randament crescut si consum mai mic de lemne. Prevazute cu con inalt si lamele groase pe suprafata pentru o buna distributie a aerului cald, amplasarea oricarui tip de recuperator si varianta de racordare la cosuri de fum cu diametre mici.
 
Semineu A100 - 10kW

Focar de semineu fabricat integral din fonta, cu o putere de 10 KW, prevazut cu clapeta de tiraj si avand o greutate de 94 kg. A100 este focarul de fonta cu pret foarte avantajos din catalogul nostru.
Semineu AK120 cu Ventilator - 12kW

Focar de semineu cu 2 ventilatoare incorporate, termostat si dubla combustie. Focarul este samotat, iar tubulatura de distributie a aerului cald pentru alte incaperi se racordeaza la cele 2 guri de ventilatie de pe partea superioara a focarului.
 
Semineu Alego 12kw - Stanga/Dreapta

Focar cu sticla Stanga / Dreapta Fara Stalp
Focar cu aspect modern captusit la interior cu samota pentru o curatare mai usoara si dotat cu clapeta de tiraj. Sticla aditionala pe partea stanga fara stalp de intrerupere.

Semineu Alego 12kw

Focar din otel captusit cu samota si dotat cu clapeta de tiraj si sticla decorativa.
Semineu B150

Este un focar de semineu de putere 15 KW din otel, captusit cu samota. Focarul are clapeta de tiraj, picioare reglabile, deschiderea facandu-se cu un carlig de siguranta.
Semineu Z160 16 kw

Acest focar de semineu dezvolta o putere calorica mare datorita grosimii mari a peretilor de fonta, a conului inalt, cat si datorita numeroaselor lamele de pe exteriorul camerei de ardere. Focarul reprezinta un foarte bun raport putere-calitate-pret.
 
Semineu E120 Modern 16 kw

Modelul E120 Modern este varianta imbunatatita a focarului de fonta standard E120, atat in ceea ce priveste aspectul, cat si pe partea tehnico-functionala.
Semineu Heltau 12 kw - Sticla stanga / dreapta fara stalp

Focar de semineu din fonta de calitate superioara clasa 200 de minim 8mm grosime
Semineu N140 Deschidere Verticala - 14kW

Focar din otel refractar cu deschidere mare, captusit cu samota, usa cu ghilotina si randament crescut. Ofera o ambianta placuta si calda!
Semineu NBC 80 Modern - 8 kW

Focar modern cu trei laturi vizibile si deschidere verticala. Ideal pentru Seminee moderne. Focarul are tripla combustie si admisie de aer din exterior.1 


Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.