Horn profesional

Horn Profesional

Horn profesional KaminHorn
Calitate, siguranta si performanta
Accesorii hornuri profesionale
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima
Materiale montaj hornuri
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate

De ce sa alegi un horn profesional?

Un horn profesional, eficient si economic este ceea ce-ti doresti pentru casa ta si firma noastra se asigura ca vei achizitiona un produs de cea mai buna calitate, la preturi accesibile! Fie ca este vorba de material ceramic, inox, caramida, samota, fii sigur ca noi avem produsul perfect pentru amenajarea locuintei tale!

Aceste cosuri de fum reprezinta cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a casei, de aceea, alegerea ideala este un cos de samota invelita in izolatie de vata bazaltica si cosuri de beton. De ce? Datorita duratei de viata lunga si rezistentei ridicate.
 

Pentru a-ti usura munca, ne-am gandit la cateva criterii pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere:
  1. Lungimea cosului trebuie sa fie mai mare decat coama casei, pentru evitarea problemelor de functionalitate, cum ar fi racirea fumului. De ce trebuie evitat acest lucru? Pentru ca racirea fumului impiedica functionarea optima a cosului si totodata exista posibilitatea ca fumul sa patrunda in incapere.
  2. Diametrul asigura tirajul optim al dispozitivului, impiedica depunerile de funingine (in cazul tirajului prea mic) si consumul ridicat de lemne (in cazul tirajului prea mare).
  3. Montarea cosului de fum trebuie realizata de personal calificat si autorizat, de aceea firma noastra reprezinta solutia perfecta! Datorita experientei noastre in domeniu, noi stim cat de importanta este montarea, cat si achizitionarea produsului optim!

O recomandare pentru tine din partea echipei noastre:

Alege un horn izolat pentru o functionalitate mai buna, durata de viata mai lunga si pentru a evita probleme legate de condens, tiraj, coroziune.

Pentru ca ne adaptam oricaror preferinte, preturile produselor noastre sunt variate, in functie de combustibilul folosit, calitate, tipul cosului, inaltime si diametru.

Apeleaza la noi cu incredere si vei gasi produsele ideale pentru locuinta ta! 


Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.