Proiect Fonduri UE
 

Proiect: Cresterea competitivitatii firmei AB GROUP CERAMICS SRL-D prin dezvoltarea de noi produse”,
cod SMIS 108552


Beneficiar: SC AB GROUP CERAMICS SRL

 

Scopul proiectului: l-a reprezentat cresterea competitivitatii firmei beneficiare si consolidarea pozitiei sale de piata, prin extinderea activitatii sale si diversificarea gamei de produse realizate.

 

Obiectivele specifice ale proiectului au vizat:

1. Diversificarea portofoliului de produse realizat de firma prin introducerea, în procesul de fabricatie, a unei noi game de produse, respectiv elemente de manta pentru cosul de fum, ca urmare a implementarii prezentului proiect investitional.

Astfel AB Group Ceramics SRL a urmarit sa îsi diversifice productia realizata anterior (palarii pentru cosurile de fum) prin realizarea elementelor de manta pentru hornuri  (elementele externe de acoperire a materialelor interioare ale cosurilor de fum). In acest fel, firma poate sa vina în întâmpinarea cerintelor clientilor sai cu sisteme complete pentru realizarea cosurilor de fum.  Aceasta diversificare aduce avantaje atât producatorului (care poate creste volumul produselor vândute si obtine venituri mult mai ridicate) cât si cumparatorului, care poate achizitiona produsele necesare constructiei cosurilor de fum dintr-un singur loc.
2. Cresterea, cu 3 persoane, a numarului mediu de angajati  în vederea consolidarii capacitatii globale de productie a firmei. Astfel, introducerea, în fluxul tehnologic, a unor produse noi, necesita dezvoltarea capacitatii productive si din punct de vedere al resurselor umane implicate pentru asigurarea independentei executiei produselor noi fata de cele realizate anterior de firma.

 

Rezultatele directe obtinute prin implementarea proiectului au constat în:

- punerea în functiune a unei linii noi de productie formata dintr-un numar total de 18 echipamente, dotari si active necorporale achizitionate în cadrul proiectului, respectiv: malaxor cu schip de alimentare, presa de beton stationara, presa de beton mobila, transpalet electric, transpalet manual, carucior de transport cu ridicare, motostivuitor pe gaz, aspirator industrial, generator trifazat mobil, dulap cu scule, banc de lucru, rafturi metalice industriale, pompa de vopsit elemente din beton, utilaj infoliere, licenta software proiectare produse, laptop, sistem de iluminat cu LED, magazin on-line de prezentare;

- crearea a 3 noi locuri de munca, inclusiv pentru persoane din categoriile defavorizate.

 

Data de începere a proiectului: 01.12.2016

Perioada de implementare efectiva a proiectului: 23.10.2017 – 31.05.2018

Locatia de implementare: punctul de lucru al firmei din Orasul Comanesti, Str. Crinului, nr. 15, Judetul Bacau.

Valoarea totala a proiectului a fost de 858.559,18 lei, din care asistenta financiara nerambursabila  s-a ridicat la 613.256,56 lei (521.268,07 lei provenind din FEDR si 91.988,49 lei din bugetul national)


 

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Investim în viitorul tau! Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional 2014-2020
www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro
 

Nou! Cosul de Fum profesional KaminHorn

Ne face placere sa va anuntam lansarea In oferta noastra a unui nou produs, Cosul de Fum Profesional PremierHORN disponibil in mai multe varinte de diametre si configurari, care completeaza portofoliul nostru de cosuri de fum. Acest sistem aduce un plus de adaptabilitate, siguranta casei si este cea mai buna solutie pentru evacuarea gazelor. Posibilitatea de a comanda orice inaltime si configuratie a cosului de fum datorita sistemului modular permite construirea unor cosuri de fum in conditii bune, chiar si in cazul celor mai atipice constructii.Produsele noastre


Calitate, siguranta si performanta.
Accesoriile potrivite, rentabilitate maxima.
Cel mai bun raport calitate - pret.
Performanta maxima, consum minim.
Tot ce ai nevoie pentru un montaj de calitate.
Alte produse din portofoliul nostru.

ce spun clientii?

Iata parerile catorva clienti (multumiti)

Video prezentare

Newsletter
Aboneaza-te si ai sfaturi si noutati despre produsele noastre.